Cihazlar ve Aksesuarlar
Antep Fıstıklı Macaron
Hazırlık 1sa 30 dk
Toplam 2sa 30 dk
30 adet
Malzemeler
Antep Fıstıklı Ganaj
-
Antep fıstığı kabuksuz, soyulmuş50 g
-
beyaz çikolata parçalara bölünmüş (1-2 cm)140 g
-
krema, %35 yağ70 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş70 g
-
badem özü, doğal (isteğe bağlı)2 damla
Macaron Kabukları
-
soyulmuş badem (bk. Öneriler)80 g
-
100 g pudra şekeri, (bk. Öneriler)pudra şekeri (bk. Öneriler)100 g
-
sirke karıştırma kabı ve çırpma telinde kalan yağları çıkarmak için
-
yumurtanın akı100 g
-
toz şeker100 g
-
gıda boyası ( su bazlı) jel, yeşil (bk. Öneriler)2 damla
-
gıda boyası ( su bazlı) jel, sarı½ damla
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 adet
Sodyum
18 mg
Protein
1.6 g
Kalori
430.5 kJ /
102.9 kcal
Yağ
6.4 g
Lif
0.4 g
Doymuş Yağ
2.8 g
Karbonhidrat
10.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Mantarlı Bolonez Soslu Lazanya
1sa 45 dk
Hindistan Cevizli Dondurma
10sa 20 dk
Buharda Pişmiş Tarçınlı Çörekler
50 dk
Frambuaz ve Beyaz Çikolatalı Krema Dolgulu Kıtır Puflar
6sa 10 dk
Tavşan Kulaklı Paskalya Yumurtası
Değerlendirme yok
Çilekli Fesleğenli Dondurma
10 dk
Tonkatsu Sos
Değerlendirme yok
Portakallı İngiliz Pudingi (Buharda Pişmiş Yoğun Kek)
Değerlendirme yok
Bol Limon ve Labne Kremalı Yaban Mersinli Kek
6sa
Dört Peynirli Pizza
1sa 45 dk
Havuç ve Portakallı Shot
5 dk
Domates Soslu Spagetti (TM7)
55 dk