Cihazlar ve Aksesuarlar
Kestane, Mantar ve Turna Yemişli Kiş
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa
6 porsiyon
Malzemeler
Tart Tabanı
-
tam buğday unu tezgahı unlamak için ekstra un200 g
-
kişniş yaprağı10 g
-
zeytinyağı80 g
-
su50 g
-
tuz½ tk
İç Dolgusu
-
maydanoz, taze sadece yaprakları15 g
-
zeytinyağı70 g
-
soğan dörde bölünmüş230 g
-
diş sarımsak2
-
havuç parçalara bölünmüş (2-3 cm)100 g
-
kestane mantarı dörde bölünmüş300 g
-
kestane, pişmiş, soyulmuş ikiye bölünmüş300 g
-
taze kekik sadece yaprakları2 filiz
-
tuz1 tk
-
krem peynir170 g
-
soğan parçalara bölünmüş (2- 3 cm)80 g
-
40 g kuru üzümturna yemişi, kurutulmuş40 g
-
karabiber1 tutam
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Protein
8.1 g
Kalori
2503.6 kJ /
598.4 kcal
Yağ
35.7 g
Lif
3.1 g
Karbonhidrat
63.2 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiBunları da beğenebilirsiniz...
Asya Salata
35 dk
Şeftali ve Badem Sütlü Dondurma
14sa
Çoklu Pişirme: Haşlanmış Sebze, Domates Soslu ve Mantarlı Spagetti, Tavuk ve Köz Biber Soslu Yasemin Pilavı
1sa
Şarap Soslu Midye (Mussels Marinière)
Değerlendirme yok
Badem Kıtırlı Somon ve Kuşkonmazlı Limonlu Tagliatelle
35 dk
Haşlanmış Patates
35 dk
Temaki Sushi
1sa
Arpa Şehriyeli Pirinç Pilavı
1sa 35 dk
Yumurta Salatalı Sandviç
25 dk
Dana Gulaş (Dark Biralı)
3sa 10 dk
Havuçlu Cevizli Kek
2sa 45 dk
Menemen (Konserve Domatesli)
25 dk