Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, ekmek hamuruna sürmek için ekstra su
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 500 g tam buğday unu, serpmek için ekstra tam buğday unu
- 2 ¼ tk tuz
- 15 g haşhaş tohumu
- 25 g ay çekirdeği içi, tuzsuz
- 15 g susam
- 15 g keten tohumu
- 2 su bardağı kaynar su, pişirme sırasında kullanmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 9454 kJ / 2259.6 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Karbonhidrat
- 404.8 g
- Yağ
- 39 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 28.5 g
- Sodyum
- 5293.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Pratik Buğday Ekmeği
40 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Sütlü Minik Ekmekler
1 Std. 45 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 godz. 50 min
Tencerede Pratik Ekmek
2 godz. 20 min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2h
Yoğurtlu Ekmek
3 godz.
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Baget ekmek
3 Std. 45 Min