Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, ekmek hamuruna sürmek için ekstra su
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 500 g tam buğday unu, serpmek için ekstra tam buğday unu
- 2 ¼ tk tuz
- 15 g haşhaş tohumu
- 25 g ay çekirdeği içi, tuzsuz
- 15 g susam
- 15 g keten tohumu
- 2 su bardağı kaynar su, pişirme sırasında kullanmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 9454 kJ / 2259.6 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Karbonhidrat
- 404.8 g
- Yağ
- 39 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 28.5 g
- Sodyum
- 5293.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Patates ve Kefirli Ekmek
1 Std. 50 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1 godz. 35 min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Çavdarlı Yassı Ekmek
2 Std. 10 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Karabuğday ve Siyez Buğdaylı Ekmek Topları
2 Std. 30 Min
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Baget ekmek
3h 45min
Cevizli Pratik Ekmek
45 Min