Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 300 g su, ekmek hamuruna sürmek için ekstra su
- 15 g taze maya, ufalanmış
- 500 g tam buğday unu, serpmek için ekstra tam buğday unu
- 2 ¼ tk tuz
- 15 g haşhaş tohumu
- 25 g ay çekirdeği içi, tuzsuz
- 15 g susam
- 15 g keten tohumu
- 2 su bardağı kaynar su, pişirme sırasında kullanmak için
- Besin Değeri
- şuna göre 1 adet
- Kalori
- 9454 kJ / 2259.6 kcal
- Protein
- 70.9 g
- Karbonhidrat
- 404.8 g
- Yağ
- 39 g
- Doymuş Yağ
- 4.6 g
- Lif
- 28.5 g
- Sodyum
- 5293.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Portekiz Ekmeği (Pão de água)
2 godz. 50 min
Yoğurtlu Ekmek
3 Std.
Pratik Tam Buğdaylı Tost Ekmeği
1 Std. 20 Min
Tencerede Pratik Ekmek
2 Std. 20 Min
Sütlü Yuvarlak Sandviç Ekmeği
2 Std.
Sokak Simiti
2 Std. 30 Min
Karabuğdaylı Ekmek
2 Std. 30 Min
Ceviz ve Havuçlu Ekmek
2 Std.
Grissini
2 Std.
Kıtırlı Challah Ekmeği
1hod. 30min
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1 Std. 50 Min
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1小时 35 分钟