Cihazlar ve Aksesuarlar
Sayı Pastası
Hazırlık 30 dk
Toplam 2sa
16 porsiyon
Malzemeler
Kaplama
-
şeker250 g
-
krema % 35 yağ oranlı50 g
-
beyaz çikolata parçalara bölünmüş (1 cm)180 g
-
tereyağı oda sıcaklığında, parçalara bölünmüş50 g
-
mascarpone peyniri100 g
Kek
-
şeker150 g
-
esmer şeker100 g
-
tereyağı parçalara bölünmüş, oda sıcaklığında, yağlamak için ekstra tereyağı250 g
-
vanilya çubuğu sadece içindeki tanecikleri1
-
yumurta6
-
süt200 g
-
un serpmek için ekstra un350 g
-
kabartma tozu1 tk
Çırpılmış Krema ve Süsleme
-
krema %35 yağ oranlı, soğutulmuş380 g
-
krem şanti toz45 g
-
karışık meyve, taze süslemek için500 g
Besin Değeri şuna göre 1 porsiyon
Kalori
568.4 kcal /
2378.1 kJ
Protein
7 g
Yağ
33.8 g
Karbonhidrat
61.5 g
Lif
1.2 g