Cihazlar ve Aksesuarlar
Bun bo hue (krydret nudelsuppe)
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa 50 dk
6 portioner
Malzemeler
Suppe-basen
-
oksehale stykker (5-6 cm - se tips)400 g
-
svinekød i tern, uden sener450 - 550 g
-
citrongræs, frisk kun de hvide dele, knust, (grøn del gemmes)4 stilke
-
løg (ca. 120 g), skåret i halve1
-
rejepasta (se tips)2 tsk
-
salt1 spsk
-
vand plus ekstra efter behov (ca. 300-400 g)900 - 1000 g
Suppe
-
bønnespirer100 g
-
rødkål skåret i tynde skiver100 - 150 g
-
forårsløg skåret i tynde skiver på diagonalen2
-
koriander, frisk kun blade8 kviste
-
thaibasilikum kun blade6 kviste
-
rød chili, lang skåret i tynde skiver1
-
løg (ca. 150 g), skåret i tynde skiver1
-
risnudler, flade200 g
-
olie30 g
-
anattofrø (se tips)2 tsk
-
skalotteløg70 g
-
fed hvidløg3
-
chili, tørret i flager3 tsk
-
fiskesauce2 spsk
-
palmesukker, alle typer (2 cm terning)1 spsk
-
vand efter behov for at der i alt er 1200 g væske i røreskålen
Zorluk
kolay
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
2525 mg
Protein
30 g
Kalori
2891 kJ /
688 kcal
Yağ
56 g
Lif
4 g
Doymuş Yağ
21 g
Karbonhidrat
18 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Smagen af Vietnam
8 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
Misosuppe med tofu
Değerlendirme yok
Vietnamesisk pho
Değerlendirme yok
Miso kyllinge suppe
Değerlendirme yok
Grøntsagssuppe med brændenælder og drys (2500 kcal)
Değerlendirme yok
Gulerodssuppe med bagte kikærter (1500 kcal)
Değerlendirme yok
Cremet gulerod-quinoasuppe (1500 kcal)
Değerlendirme yok
Vichyssoise med pasta
35 dk
Chorizogulasch med grøntsager, kikærter og pasta
Değerlendirme yok
Aubergine cream soup
Değerlendirme yok
Kyllingelaksa
30 dk
Svampesuppe med vilde ris
Değerlendirme yok
Kold rød karrysuppe
Değerlendirme yok