Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g di farina di grano duro + q.b.
- 4 uova
- 5 g di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva
- 150 g di pecorino Romano stagionato a pezzi (2-3 cm)
- 100 g di Parmigiano Reggiano a pezzi (2-3 cm)
- 1 cucchiaini rasi di pepe nero macinato
- 50 g di burro a pezzettini congelati (vedere consiglio)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3335 kJ / 797 kcal
- Protein
- 37.7 g
- Karbonhidrat
- 80.9 g
- Yağ
- 38.1 g
- Lif
- 3.8 g
Alternatif tarifler
Risotto cacio e pepe (di Francesca Romana Barberini)
35min
Pasta all'amatriciana (6 porzioni)
30min
Paccheri con sugo e ricotta di pecora
20min
Penne all'arrabbiata
20min
Bucatini all'amatriciana
45min
Penne risottate alla vodka
35min
Spaghetti alla vesuviana
25min
Gnocchi al gorgonzola dolce
20min
La cacio e pepe
20min
Spaghetti all'amatriciana
35min
Spaghettoni cacio e pepe
25min
Pasta alla gricia
30min