Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 125 g d'eau, et un peu pour la cuisson
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 150 g de poivrons rouges marinés, en conserve, égouttés
- 270 g de tomates confites
- 250 g de farine de blé, type 55, et un peu pour le plan de travail
- 250 g de farine de blé semi-complet, type 110
- 2 c. à café bombées de sel
- 1 c. à café d'herbes de Provence déshydratées
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 667 kJ / 157 kcal
- Protein
- 6.3 g
- Karbonhidrat
- 30.1 g
- Yağ
- 0.8 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pains au lait façon "tangzhong"
24h
Fougasse
2 Std.
Ficelle apéro aux lardons et au comté
3h 45min
Pain aux noix
3 Std. 15 Min
Focaccia croustillante
1 godz. 55 min
Jalousie aux pommes
1h 25min
Olivettes
1 Std. 45 Min
Petits pains suédois
16 godz.
Fougasse (Découverte)
1h
Fougasse au romarin
3h 25min
Rieska (pain lapon)
30min
Ficelle apéro oignon-olive
3 Std.