Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1900 g di acqua
- 400 g di carne di manzo, in un solo pezzo (tipo scamone o codone)
- 300 g di carne di vitello, in un solo pezzo (tipo punta)
- 15 g di sale grosso
- 50 g di carota, pelata
- 50 g di cipolla
- 10 g di gambo di sedano
- 500 g di cotechino precotto
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2519.9 kJ / 602.3 kcal
- Protein
- 64.6 g
- Karbonhidrat
- 2.6 g
- Yağ
- 36.7 g
- Doymuş Yağ
- 14.6 g
- Lif
- 0.6 g
- Sodyum
- 2874.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Ragù di carne alla bolognese
1h 15min
Purè di patate (TM6)
1h
Menù: Spezzatino e polenta, torta alle nocciole (Bimby Friend)
1 Std. 35 Min
Tagliatelle al ragù (Bimby Friend)
1h
Lenticchie in umido (Bimby Friend)
1 Std. 30 Min
Tasca di vitello ripiena a Cottura Lenta
2h 30min
Manzo insaporito con asparagi
30min
Lingua con cipolline a Cottura Lenta
4u. 30min
Minestra di pasta, patate e cozze
40min
Brasato al vino rosso a Cottura Lenta
13h
Bollito di Bue di Fassone di Razza Piemontese a Cottura Lenta
4h 10min