Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g di gherigli di noci
- 2 mele sbucciate, senza torsolo ed a fette tonde (minimo ½ cm)
- 20 g di pinoli
- 20 g di uvetta
- 50 g di zucchero di canna
- 50 g di succo di limone, spremuto fresco e filtrato
- 15 g di Rum scuro
- 500 g di acqua
Crema alla cannella
- 50 g di zucchero
- 1 cucchiaino di cannella in polvere
- 20 g di farina tipo 00
- ½ limone, preferibilmente biologico, la scorza (senza la parte bianca)
- 250 g di latte
- 1 uovo
Pasta sfoglia veloce
- 200 g di burro congelato e a pezzi (1-2 cm)
- farina tipo 00 q.b.
- 90 g di acqua fredda
- ½ cucchiaino di sale
Composizione
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 3641.7 kJ / 870.4 kcal
- Protein
- 12.2 g
- Karbonhidrat
- 90.5 g
- Yağ
- 52.9 g
- Doymuş Yağ
- 28.2 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 355.7 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Cappelletti reggiani
2h
Soufflé al Castelmagno
55 dk
Gnocchi di patate
1sa 30 dk
Mousse alle fragoline di bosco
4h 30 min
Strudel di ricotta e pane
2sa 30 dk
Piramide allo zafferano con coulis ai lamponi e basilico
6óra 25p
Trionfo rosso agli aromi
1h
Ventagli di pasta sfoglia
1h 20min
Spongata
25sa 35 dk
Torta sbrisolona
55 dk
Strudel di mele
1sa 35 dk
Chutney al mango e senape
1 godz. 10 min