Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta al vino
- 170 g di farina tipo 00
- 50 g di burro, a pezzi
- 15 g di zucchero
- 1 pizzico di sale
- 50 g di vino bianco
Ripieno
- farina q.b.
- burro q.b.
- 25 g di mandorle pelate
- 25 g di gherigli di noci
- 25 g di nocciole sgusciate
- 50 g di fette biscottate, a pezzi
- 25 g di vino bianco
- 100 g di miele
- 50 g di pinoli sgusciati
- 25 g di uvetta
- 25 g di scorza di arancia candita
- 25 g di scorza di limone candita
- 5 g di cannella in polvere
- 1 pizzico di noce moscata
- 1 pizzico chiodi di garofano in polvere
- 1 pizzico di pepe
Terminare la preparazione
- zucchero a velo q.b.
- Besin Değeri
- şuna göre 1 fetta
- Kalori
- 906 kJ / 216.5 kcal
- Protein
- 4.4 g
- Karbonhidrat
- 27.9 g
- Yağ
- 9.9 g
- Lif
- 2.1 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pane alle castagne
4 Std.
Marmellata di pomodori verdi
25sa 10 dk
Baccalà alla ligure
1h
Torta Bimby® al caffè e nocciole
1h
Cappon magro
4 Std. 30 Min
Rosette al radicchio
2h
Frolla alle mandorle con zabaione agli agrumi
1h 10 min
Strudel viennese scomposto
2 godz. 5 min
Paciarella
1h
Sformato di baccalà
3h 30 min
Pandolce genovese
1 Std. 30 Min
Torta alle albicocche con crumble
1h 50min