Pasta fresca sin gluten

Pasta fresca sin gluten

2.4 16 değerlendirme
Hazırlık 30 dk
Toplam 45 dk
560 g

Malzemeler

  • 80 g de agua
  • 80 g de aceite de oliva virgen extra
  • 1 cucharada rasa de sal (y algo más para hervir la pasta)
  • 2 huevos (M)
  • 300 g de harina sin gluten Farina Schär®

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 100 g

Sodyum 1288.3 mg
Protein 7.3 g
Kalori 1350 kJ / 322 kcal
Yağ 17.5 g
Lif 5.1 g
Doymuş Yağ 2.7 g
Karbonhidrat 37.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...