Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di mandorle
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di zucchero
- 160 g di tuorli a temperatura ambiente
- 180 g di albumi a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 300 - 350 g di confettura di albicocche biologica
Copertura
- 300 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
-
50
g di miele
veya 50 g di sciroppo di glucosio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15 min
Éclaires al cioccolato
4h 50min
Torta brownie con crema ai pistacchi e glassa al cioccolato
25 Std. 20 Min
Naked cake al cioccolato
4h
Namelaka al gianduja fondente (di Luca Montersino)
20 min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11 Std.
Tortine alla creme brulèe
1 godz. 5 min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25min
Crema tartufo
12h 20min
Ganache al cioccolato
12h 20min
Macaron al cioccolato
24hod.
Torta Sacher
3 Std. 30 Min