Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Impasto
- 80 g di burro morbido a pezzi + q.b.
- 170 g di farina tipo 00 + q.b.
- 50 g di farina di mandorle
- 30 g di cacao amaro in polvere
- 30 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di zucchero
- 160 g di tuorli a temperatura ambiente
- 180 g di albumi a temperatura ambiente
- 1 pizzico di sale
Farcitura
- 300 - 350 g di confettura di albicocche biologica
Copertura
- 300 g di cioccolato fondente (55% di cacao)
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fresca
-
50
g di miele
veya 50 g di sciroppo di glucosio
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2314 kJ / 553 kcal
- Protein
- 9.2 g
- Karbonhidrat
- 68.1 g
- Yağ
- 29 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crema pasticcera
15 min
Meringhe
2h
Galette des rois al cioccolato
2 Std. 30 Min
Lemon meringue pie
3 Std.
Torta alla birra stout
3 Std. 40 Min
Bavarese su dacquoise alle nocciole con cremoso al cioccolato
11h
Crema chantilly
35 min
Strudel di mele
1 Std. 35 Min
Ganache al cioccolato
12 Std. 20 Min
Crema pasticcera al cioccolato (di Luca Montersino)
25 Min
Crema al burro al cacao
10 min
Torta Sacher
3h 30min