Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 150 g urad dhall, soaked for 8 hours, drained (see tips)
- 300 g parboiled rice (idli or basmati), soaked for 8 hours, drained
- 150 g cooked rice
- 1 tsp fenugreek seeds
- 1 tsp salt
- 400 g water
- ghee, for greasing
- Besin Değeri
- şuna göre 1 piece
- Kalori
- 301.2 kJ / 72 kcal
- Protein
- 2 g
- Karbonhidrat
- 12 g
- Yağ
- 2 g
- Lif
- 0 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Vada
2 godz. 35 min
Chapatis
1 Std.
Agar-Agar Gula Melaka (Palm Sugar Agar-Agar Jelly)
4 Std. 20 Min
Fresh coconut chutney
10 Min
Paal Appam
9h 30min
Sambhar (Vegetable Dhall)
50 Min
Wajik (Palm Sugar Glutinous Rice)
1h 5min
Pepper rasam
15 Min
Puri
35 Min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 Min
Chai Masala (Masala Tea)
15 Min
Rasam
20 Min