Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g parboiled basmati rice (see tips)
- 15 g fresh ginger
- 6 garlic cloves
- 125 g yellow onion, cut in halves
- 50 g ghee
- 2 dried bay leaves
- 1 cinnamon stick
- 1 star anise
- 900 g water
- 2 tsp salt, adjust to taste
-
½
tsp vegetable stock powder
veya mushroom powder - 50 g coconut milk
- 80 g carrots, diced
- 15 g roasted cashew nuts, to garnish
- 10 g raisins, to garnish
- 10 g coriander leaves, to garnish
- 10 g mint leaves, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1757 kJ / 420 kcal
- Protein
- 7 g
- Karbonhidrat
- 73 g
- Yağ
- 11 g
- Doymuş Yağ
- 6 g
- Lif
- 3 g
- Sodyum
- 110 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nasi Arab (Arabian Rice)
45min
Ayam Masak Lemak Cili Api (Braised Chicken with Hot Creamy Coconut Milk)
35min
Lion's Mane Mushroom Curry
45min
Daging Goreng Berempah (Stir Fried Spicy Beef)
20min
Vegetable Sambar
35min
Malabar Prawn Curry
1 Std. 25 Min
Sambal Tumis Udang (Prawn Sambal)
30min
Sup Kambing (Aromatic Lamb Soup)
2j 20 menit
Cekodok Pisang (Fried Banana Balls)
15 dk
Rendang Tok with Pulut Kuning (Perak Beef Rendang with Yellow Glutinous Rice)
2h 45min
Sayur Lodeh (Indonesian Vegetable Stew in Coconut Milk)
45min
Daging Kicap Meletup (Spicy Soy Beef)
45min