Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di farina tipo 0
- 30 g di lievito di birra fresco
- 70 g di zucchero
- 300 g di latte intero tiepido
- 150 g di fichi secchi a metà
- 80 g di Rum
- 50 g di arancia candita
- 50 g di cedro candito
- 2 uova
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di pinoli
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza tritata
- 100 g di mandorle pelate
- 140 g di noci sgusciate
- 150 g di vino rosso proveniente dal Trentino Alto Adige (tipo Teroldego o Marzemino)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 34.1 g
- Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Strudel di albicocche con pasta al moscato
1h 30min
Nadalin
6h 30min
Torta di pane
1h 20 min
Pan Brioche
8 Std.
Pane al latte
2 Std. 20 Min
Torta di rose
2h
Canederli allo speck
2h 40min
Gnocchi di patate crude e pane
40 min
Strangolapreti alla trentina
4小时
Salsa bolzanina
15 min
Strüdel di mele (Apfelstrudel)
1h 30min
Strudel di mele
1h 35min