Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di farina tipo 0
- 30 g di lievito di birra fresco
- 70 g di zucchero
- 300 g di latte intero tiepido
- 150 g di fichi secchi a metà
- 80 g di Rum
- 50 g di arancia candita
- 50 g di cedro candito
- 2 uova
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di pinoli
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza tritata
- 100 g di mandorle pelate
- 140 g di noci sgusciate
- 150 g di vino rosso proveniente dal Trentino Alto Adige (tipo Teroldego o Marzemino)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 34.1 g
- Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Torta di pane
1hod. 20min
Torta di rose
2 godz.
Composta di ribes e bacche di goji (a ridotto contenuto di zuccheri)
1hod. 20min
Zaleti
1h
Salsa bolzanina
15min
Crostata albicocche e lamponi
1hod. 20min
Smacafam
55min
Gnocchi di patate crude e pane
40min
Pinza
50min
Castagne al Rum
1440 godz. 40 min
Strangolapreti alla trentina
4h
Gnocchi di polenta
25min