Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 600 g di farina tipo 0
- 30 g di lievito di birra fresco
- 70 g di zucchero
- 300 g di latte intero tiepido
- 150 g di fichi secchi a metà
- 80 g di Rum
- 50 g di arancia candita
- 50 g di cedro candito
- 2 uova
- 100 g di burro morbido a pezzi
- 1 pizzico di sale
- 100 g di uvetta sultanina, ammollata per 10 minuti in acqua tiepida e strizzata
- 50 g di pinoli
- 1 arancia, preferibilmente biologica, la scorza tritata
- 100 g di mandorle pelate
- 140 g di noci sgusciate
- 150 g di vino rosso proveniente dal Trentino Alto Adige (tipo Teroldego o Marzemino)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 2255 kJ / 539 kcal
- Protein
- 13.6 g
- Karbonhidrat
- 34.1 g
- Yağ
- 24.3 g
- Lif
- 6.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spongade della Val Camonica
5u.
Minestra di riso, patate e prezzemolo
35 Min
Strangolapreti alla trentina
4h
Torta di zucchine
1 godz. 55 min
Polenta
1 Std.
Torta di grano saraceno e lampone
1h 35min
Torta Donizetti
1 Std.
Smacafam
55min
Fugassa veneta
4h
Risotto al Teroldego
40 Min
Gnocchi di polenta
25 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4u. 20min