Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 825 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 100 g di farina manitoba
- 2 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 5 g di latte in polvere
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di noci sgusciate tritate grossolanamente
- 70 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pan Brioche
8 Std.
Pane al latte
2h 20min
Pane rustico
2 godz.
Pane tipo ciabatta
26h
Preimpasto per pane
24 godz. 30 min
Pane al rosmarino
10 godz. 55 min
Bauletti integrali allo speck
5h 15 min.
Corona bordolese
5 Std. 20 Min
Ciambelline intrecciate all'uvetta
4óra 20p
Focaccia tirolese
3h 30min
Treccia di grano duro alla salvia
5 Std.
Pane con farina di mais
5 Std. 5 Min