Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Biga
- 100 g di farina tipo 00
- 50 g di acqua tiepida
- 1 g di lievito di birra fresco
Impasto
- 825 g di acqua
- 10 g di lievito di birra fresco
- 400 g di farina tipo 0
- 100 g di farina manitoba
- 2 g di malto in polvere
- 10 g di sale
- 5 g di latte in polvere
- 15 g di olio extravergine di oliva
- 70 g di noci sgusciate tritate grossolanamente
- 70 g di uvetta sultanina ammollata in acqua tiepida per 10 minuti e strizzata
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 628 kJ / 150 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 4 g
- Lif
- 1.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Grissini di farro integrali
3u.
Pane all'orzo
2 godz. 45 min
Panini alla menta (di Erica Liverani)
3u. 35min
Focaccia alla farina di farro
2h 30min
Pane alle castagne
4u.
Bannock
40min
Schiacciata di farro alla cipolla di Tropea
3u.
Focaccia al farro farcita
3 Std. 45 Min
Corona bordolese
5h 20min
Pane alle ciliegie e semi di lino
4h 15min
Focacce ai semi con salsa alle erbe e noci
2 Std. 40 Min
Pizzette alle erbe aromatiche
1 Std. 35 Min