Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 3 fogli di gelatina (6 g)
- 160 g di latte intero
- 60 g di zucchero
- 1 limone, il succo
- 250 g di panna (min. 30% di grassi) fredda
- 250 g di yogurt naturale
- 150 g di frutta mista fresca, a pezzi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 614.8 kJ / 146.9 kcal
- Protein
- 2.6 g
- Karbonhidrat
- 11.2 g
- Yağ
- 10.7 g
- Doymuş Yağ
- 6.5 g
- Lif
- 0.5 g
- Sodyum
- 31 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Mousse di yogurt con salsa alle albicocche
6h 15min
Millerighe alla fragola e cioccolato bianco al profumo di limone
1 godz. 45 min
Mousse al cioccolato
3h 30min
Coulis di frutta
10min
Panna cotta
6 Std. 30 Min
Mousse alla fragola
2 Std. 10 Min
Cremoso ai tre cioccolati su sabbia al cacao
5 Std.
Semifreddo ai due cioccolati e nocciole
7sa
Bicchierini cocco e menta
3 godz.
Bicchierini ai 3 cioccolati
4 Std. 30 Min
Bianco e nero con noci e miele
3sa 20 dk
Bavarese al cioccolato con salsa toffee al caffé
7sa