Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Vegetables
- 10 g fresh parsley
- 80 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 2 garlic cloves
- 150 g onions, quartered
- 250 g potatoes, cut in pieces
Herby Dumplings
- 220 g plain flour
- 2 tsp baking powder
- 30 g butter, chilled, diced, plus extra for greasing
- ½ tsp fine sea salt
- 1 Tbsp fresh flat-leaf parsley
- 1 Tbsp fresh thyme leaves
- 100 g milk
Soup
- 1200 g water
- 1 chicken carcass, bones and skin
- 80 g tinned sweetcorn (drained weight)
- 200 - 300 g cooked chicken meat, leftover from carcass
- 1 tsp fine sea salt
- ¼ tsp ground black pepper
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1511 kJ / 361 kcal
- Protein
- 20.6 g
- Karbonhidrat
- 47.2 g
- Yağ
- 10 g
Alternatif tarifler
Chicken and Vegetable Soup
1 Std. 30 Min
Beef goulash with bread dumplings
1 Std. 30 Min
Chicken Broth with Bread Dumplings
1h 5min
Greek Style Pork Stew
30min
Irish Stout and Walnut Bread
2h 50min
Slow-cooked Veal Stew
2h 10 min
Chilli con carne
40min
Beef Stroganoff
1h
Spring Chicken Casserole
1 Std. 30 Min
Pork Stuffing Balls
1h 5min
Basque Chicken
1h 10min
Sautéed Pork with Cider
55min