Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Suppengemüse (Sellerie, gelbe Rübe, Petersilienwurzel), in Stücken
- 20 g Rapsöl
- 800 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 100 g Karotten, in Scheiben (2 mm)
-
2
Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 1 EL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 150 g grüne Erbsen, tiefgekühlt, angetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 396 mg
Alternatif tarifler
Kartoffel-Blumenkohl-Suppe mit Nordseekrabben
40 min
Steckrüben-Eintopf
45 min
Tomatensuppe mit Geflügel
30 min
Rindergulasch mit Starkbier
1 Std. 15 Min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 Std.
Hühnertopf à la Frikassee
1 Std. 15 Min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40 min
Hackbällchen-Suppe
35 min
Pilz-Rindfleisch-Topf
1 Std. 50 Min
Hühnerfrikassee
1 godz. 20 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Hühnerfrikassee mit Leipziger Allerlei
45 min