Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Knoblauchzehe
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 200 g Suppengemüse (Sellerie, gelbe Rübe, Petersilienwurzel), in Stücken
- 20 g Rapsöl
- 800 g Wasser
- 100 g Weißwein, trocken
- 400 g Hendlbrustfilets, ohne Haut, in Stücken (2 cm)
- 100 g Karotten, in Scheiben (2 mm)
-
2
Hühnersuppenwürfel (für 0,5 l)
veya 2 geh. TL Gewürzpaste für Hühnerbrühe, selbst gemacht - 1 EL Maisstärke
- ½ TL Salz
- 1 Msp. schwarzer Pfeffer, gemahlen
- 150 g grüne Erbsen, tiefgekühlt, angetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1175 kJ / 281 kcal
- Protein
- 27 g
- Karbonhidrat
- 19 g
- Yağ
- 8 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 5.2 g
- Sodyum
- 396 mg
Alternatif tarifler
Geflügel-Zitronen-Suppe
25 Min
Tomatensuppe mit Geflügel
30 Min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 godz.
Hühnerfrikassee
1 Std. 20 Min
Schweinegeschnetzeltes in Senfsauce
45 Min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1 godz. 25 min
Hühnertopf à la Frikassee
1 godz. 15 min
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35min
Gefüllte Paprikaschoten
50 Min
Hähnchen-Senf-Eintopf
40 min
Sauce Bolognese
35min
Hühner-Nudel-Eintopf
2 godz.