Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 Zwiebeln, klein, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 150 g Möhren, in Stücken
- 30 g Olivenöl
- 100 g Frühlingszwiebeln, in Ringen
- 100 g Paprika, gemischt, in mundgerechten Stücken
- 500 g Schweinegulasch, in Stücken (ca. 2,5 x 2 cm)
- 350 g Kartoffeln, in mundgerechten Stücken
- 400 g Wasser
- 1 TL geriebene Zitronenschale
- 1 TL Estragon, getrocknet
- 1 TL Majoran, getrocknet
- ½ - 1 TL Paprika rosenscharf
- ½ TL Salz
- ¼ TL Pfeffer
- 4 EL Crème fraîche
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 2159 kJ / 516 kcal
- Protein
- 26 g
- Karbonhidrat
- 23 g
- Yağ
- 35 g
- Lif
- 4.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gulaschsuppe
1h 15min
Rinderschmortopf
1h 55 min.
Gulasch Stroganoff
1h 10 min
Bohnen-Tomaten-Sauce mit Schweinefleisch
45min
Hackbällchen-Suppe
35 λεπτ.
Kartoffel-Wild-Gulasch
1hod.
Bohneneintopf
1hod.
Gekochtes Rindfleisch mit Braterdäpfeln und Wurzelgemüse
1h 15min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1hod. 25min
Ungarisches Paprikagulasch
1hod. 20min
Sauce Bolognese
35 λεπτ.
Putengeschnetzeltes zu Reis
40 λεπτ.