Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Zucker
- 30 g italienische Kräuter, TK
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1411 kJ / 338 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Tomaten-Garnelen-Sauce
25 min
Thunfisch-Sahne-Nudeln
35min
Krabben-Tomaten-Sauce
30min
Sauce Bolognese mit Petersilien-Parmesan
25 min
Paprika-Hack-Sauce
25 min
Spinat-Sahne-Sauce
25 min
Curry-Huhn mit Champignons und Basmatireis
35min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55min
Putengeschnetzeltes zu Reis
40min
Curryhuhn mit Champignons
30min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40min
Thunfisch-Spaghetti
45min