Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Zucker
- 30 g italienische Kräuter, TK
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1411 kJ / 338 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Nudeln mit Bauernsauce
40 dk
Thunfisch-Sahne-Nudeln
35 Min
Kresse-Kartoffelpüree
40 dk
Thunfisch-Spaghetti
45 Min
Penne in Lachs-Sahne-Sauce
40 dk
Paprikagulasch
1u. 25min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55 Min
Paprika-Hack-Sauce
25 dk
Curryhuhn mit Champignons
30 Min
Zucchini-Hackfleisch-Eintopf
55 Min
Penne mit Thunfisch-Bolognese
35 Min
Schmorgurken-Puten-Gulasch
45 Min