Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 1 Schalotte
- 2 Knoblauchzehen
- 30 g Öl
- 400 g Rinderhackfleisch
- 2 Dosen stückige Tomaten (à 400 g)
- 1 TL Salz
- ½ TL Pfeffer
- 1 TL Paprika rosenscharf
- 1 TL Zucker
- 30 g italienische Kräuter, TK
- 1 EL Balsamico, dunkel
- 200 g Blattspinat, TK, aufgetaut
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1411 kJ / 338 kcal
- Protein
- 25 g
- Karbonhidrat
- 9 g
- Yağ
- 22 g
- Lif
- 3.5 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pasta mit Hähnchen, Pilzen und grünen Bohnen
40 min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1h
Paprika-Hack-Sauce
25 min
Curryhuhn mit Champignons
30min
Hackbraten mit Porree-Kartoffeln
1 Std. 30 Min
Putenschnitzel mit Kartoffeln und Apfel-Zwiebel-Sauce
1 godz. 10 min
Kartoffel-Wild-Gulasch
1h
Putengeschnetzeltes zu Reis
40 min
Sauce Bolognese
35min
Paprika-Hack-Kartoffeln
55 min
Blitz-Lasagne
1h
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1u. 25min