Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 400 g Rindergulasch
- 2 Zwiebeln, halbiert
- 20 g Öl
- 375 g Möhren, längs halbiert, in schrägen Stücken (2 cm)
- 15 g Paprika-Tomatenmark (z.B. von Hengstenberg)
- 2 frische Lorbeerblätter, mehrfach eingeschnitten
- 3 Stängel Thymian, abgezupft
- 6 Wacholderbeeren, angedrückt
- ½ TL Salz
- 4 Prisen Pfeffer
- 300 g Wasser
- 2 - 3 TL Balsamico, dunkel
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1829 kJ / 436 kcal
- Protein
- 42 g
- Karbonhidrat
- 15 g
- Yağ
- 21 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Italienisches Gulasch
2 godz.
Ungarisches Paprikagulasch
1 Std. 20 Min
Rinderschmortopf
1 Std. 20 Min
Gulaschsuppe
1h 15 min
Paprikagulasch
1h 25min
Kalbsragout mit Erbsen
1h 15 min
Rindfleischeintopf
1h 40 min
Gulaschtopf "Palermo" mit Gnocchi
1h 25min
Gulasch-Kartoffel-Topf
1 Std.
Gulasch Stroganoff
1h 10 min
Rinderfilet alla Pizzaiola
30 min
Stroganoff-Geschnetzeltes
45 Min