Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g Bergkäse, in Stücken
Hefeteig
- 140 g Wasser
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 1 Prise Zucker
- 250 g Mehl
- ¾ TL Salz
Belag
- 500 g Wasser
- 500 g Rosenkohl, halbiert (kleine Röschen am Stiel nur kreuzweise einschneiden)
- 30 g Butter, in Stücken und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Zwiebeln, halbiert
- 1 Knoblauchzehe
- 130 g Schinkenwürfel, mager
- 200 g Schmand
- 1 TL Salz
- 1 TL Majoran, getrocknet
- 2 Prisen Pfeffer
- 2 Prisen Muskat
- 3 Eier
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Stück
- Kalori
- 1385 kJ / 331 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 27 g
- Yağ
- 17 g
- Lif
- 4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1h
Porreewähe
1h 15min
Porreetorte
1h 20min
Rote-Bete-Zwiebel-Kuchen
1h 15min
Spitzkohlquiche mit Bratwurstbällchen
1h 15min
Venezianischer Zwiebelkuchen
1h 10min
Porree-Feta-Tarte
2h
Rote-Bete-Schinken-Tarte
1h 20min
Rosenkohl-Hefe-Kuchen mit Schinken
1h 30min
Grünkohl-Quiche
1h 30min
Möhren-Wirsing-Lasagne
2h
Grünkohltarte
2h