Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 20 g Olivenöl und etwas mehr zum Einfetten
- 100 g Wasser
- 1 Prise Zucker
- ½ Würfel Hefe (20 g)
- 250 g Mehl und etwas mehr zum Bearbeiten
- 50 g Butter, weich
- 1 ¾ TL Salz
- 100 g Schalotten, halbiert
- 500 g Spitzkohl, ohne Strunk, in Stücken
- 5 Prisen Pfeffer
- 1 TL Kümmel, ganz, im Mörser grob zerstoßen
- 3 Eigelb (Kl. M)
- 200 g Crème fraîche
- 2 Prisen Muskat
- 120 g Schinken, roh, luftgetrocknet, in sehr dünnen Scheiben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 3068 kJ / 733 kcal
- Protein
- 22 g
- Karbonhidrat
- 56 g
- Yağ
- 45 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Steckrüben-Pie
1 Std. 50 Min
Wirsing-Dinnete
2 godz.
Porreewähe
1 godz. 15 min
Quiche mit Schwarzwurzeln und Gruyère
1 Std. 20 Min
Spitzkohl-Käse-Spätzle
1 godz. 40 min
Möhrenquiche
1 Std. 30 Min
Chinakohl-Pizza
1 godz. 40 min
Kartoffel-Quiche mit Wirsing
2h 20min
Crêpes mit Mangoldfüllung
1 godz.
Grünkohl-Quiche
1 Std. 30 Min
Grünkohl-Spätzle-Auflauf
1 Std. 20 Min
Wirsing-Kartoffel-Auflauf mit Ziegengouda
1 godz.