Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
200
g apples, unpeeled, cored, cut in
wedges that fit in feeder -
500
g red cabbage, core removed, cut in 3-4 wedges that fit
in feeder - 60 g onion, quartered
- 40 g unsalted butter, diced
- 1 dried bay leaf
- 30 g red wine vinegar
- 30 g caster sugar
- ½ tsp fine sea salt
- 150 g water
-
1
heaped tsp vegetable stock paste, homemade
veya 1 vegetable stock cube (for 0.5 l), crumbled - 100 g red wine
- 2 juniper berries
- 50 g redcurrant jelly
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 967.2 kJ / 231.2 kcal
- Protein
- 2.3 g
- Karbonhidrat
- 35.1 g
- Yağ
- 8.6 g
- Doymuş Yağ
- 5.2 g
- Lif
- 4.6 g
- Sodyum
- 334.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Venison Stew with Root Vegetables and Prunes
1 godz. 50 min
Pea and Mint Soup (TM6)
20 min
Curried Parsnip Soup
30 Min
Parsnip Soup with Caramelised Onions
55 min
Butternut Squash and Coconut Soup
30 Min
Potato Soup with Parsley Pesto
30 Min
Courgette Salad with Parmesan and Sun-Dried Tomato Vinaigrette (TM6)
15min
Cranberry Chutney
25 Min
Grisons Barley Soup
55 min
Fish Pie with Salsa Verde-laced Béchamel
1 godz. 40 min
Red Pepper and Tomato Soup (TM6)
30 Min
Chicken Liver Parfait
2h 40min