Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 500 g di acqua
- 100 g di fagiolini verdi freschi, puliti e tagliati a metà se grandi
- 80 g di taccole fresche, pulite e tagliate a pezzi (3 cm)
- succo di limone, a piacere (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 30 g
- Kalori
- 36 kJ / 9 kcal
- Protein
- 0.6 g
- Karbonhidrat
- 0.9 g
- Yağ
- 0 g
- Doymuş Yağ
- 0 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 0 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Contorno di broccoli al vapore con salsa alle alici e olive
35 min
Carote e patate dolci al vapore
30min
Broccoli e zucchine al vapore
30min
Patate e zucca al vapore
25min
Patate lesse
40min
Cavolfiori e cavoletti di Bruxelles a vapore
20 min
Contorno di verdure di stagione al Varoma
35 min
Fagiolini in gremolada
30min
Insalata di salmone con fagiolini, patate e pinoli
50min
Pisellini e mais a vapore
Değerlendirme yok
Insalata di patate, fagiolini e pesto alla genovese
45 min
Contorno di asparagi (tris di asparagi)
35 min