Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-fermentación
- 45 g de harina de trigo sarraceno, casero o certificado sin gluten
- 30 g de harina de arroz, casero o certificado sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- 2 cditas de aceite vegetal, para engrasar
- 1 cda de leche, para cepillar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 514.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Manteca de maní y mantecol
2 godz. 20 min
Harina de arroz
5 min
Panecillos blandos para el desayuno
1 Std. 45 Min
Pan de caja sin gluten
2j
Natilla cremosa saludable
20 min
Pan brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Yoghurt de vainilla
12h 20min
Papaya al vapor
15min
Dulce de leche
50 menit
Queso crema casero
40 min
Helado de palta y banana
5 min
Pan dulce navideño
1 Std. 40 Min