Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pre-fermentación
- 45 g de harina de trigo sarraceno, casero o certificado sin gluten
- 30 g de harina de arroz, casero o certificado sin gluten
- 85 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
Masa
- 500 g de agua
- 10 g de levadura fresca, o levadura seca
- 20 g de psyllium
- 500 g de harina sin gluten
- 1 cdita de sal
- 2 cditas de aceite vegetal, para engrasar
- 1 cda de leche, para cepillar
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pieza
- Kalori
- 979 kJ / 234 kcal
- Protein
- 3.1 g
- Karbonhidrat
- 48.7 g
- Yağ
- 1.3 g
- Doymuş Yağ
- 0.2 g
- Lif
- 4.1 g
- Sodyum
- 514.9 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harina de arroz
5 min
Tarta Pascualina (sin gluten)
2小时
Bocados de papa y zanahoria
40min
Pan de caja sin gluten
2小时
Harina sin gluten para todo uso
5 min
Minicakes de yogur (sin gluten)
40min
Galletas de anillos de naranja especiadas
50 分钟
Tortitas de papa rallada
35min
Leche de coco
5 min
Queso crema casero
40min
Pan brioche sin gluten
2 Std. 50 Min
Muffins de avena y almendras
12 godz. 40 min