Pan sin gluten

Pan sin gluten

3.7 6 değerlendirme
Hazırlık 10 dk
Toplam 1sa 40 dk
8 rebanadas

Malzemeler

  • 2 claras de huevo
  • ¼ cdita de vinagre blanco
  • 350 g de agua mineral a temperatura ambiente
  • 1 cda de vinagre blanco
  • 20 g de aceite de oliva extra virgen
  • 1 cdita de azúcar
  • 15 g de levadura seca instantánea
    40 g de levadura prensada fresca
  • 500 g de harina sin gluten
  • 1 cdita de sal

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 rebanada

Protein 8 g
Kalori 1029 kJ / 246.5 kcal
Yağ 3.4 g
Lif 4 g
Karbonhidrat 45.9 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi

Bunları da beğenebilirsiniz...