Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- aceite vegetal, para engrasar
- 260 g de agua
- 11 g de levadura seca
- 1 cda de miel de abeja
- 90 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de sal
- 50 g de leche en polvo
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de aceite vegetal
- 1 huevo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 487.1 kJ / 116.4 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 457 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Crepas (sin gluten)
1h 20min
Pan de molde sin gluten
1h 30min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Harina de arroz
5min
Harina sin gluten para todo uso
5min
Pan brioche sin gluten
2 godz. 50 min
Pan de caja sin gluten
40min
Bolillo sin gluten
2h
Bisquets sin gluten
1h 30min
Chapati sin gluten
30min
Baguette sin gluten
2h
Pan alemán sin gluten
3 Std.