Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- aceite vegetal, para engrasar
- 260 g de agua
- 11 g de levadura seca
- 1 cda de miel de abeja
- 90 g de harina de trigo sarraceno
- 10 g de sal
- 50 g de leche en polvo
- 1 cdita de goma xantana
- 1 cdita de polvo para hornear
- 50 g de aceite vegetal
- 1 huevo
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada
- Kalori
- 487.1 kJ / 116.4 kcal
- Protein
- 3.4 g
- Karbonhidrat
- 10.8 g
- Yağ
- 7.1 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 457 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Harina de arroz
5min
Pan de molde sin gluten
14 godz.
Pan de caja sin gluten
2 Std.
Pan alemán sin gluten
3 Std.
Pan de molde sin gluten
1 Std. 30 Min
Pan sin gluten
1 Std. 40 Min
Bolillo sin gluten
2 Std.
Harina sin gluten para todo uso
5min
Baguette sin gluten
1 Std.
Scones sin gluten
30min
Pan de huevo (sin gluten)
1 Std. 40 Min
Pan brioche sin gluten
2h 50min