
Uyumlu sürümler
Thunfisch-Avocado Salat mit fermentierten Zwiebeln (mit Gemüsestyler)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Fermentierte Zwiebeln (mindestens drei Tage vorher)
- 300 g rote Zwiebeln geschält, halbiert
- 250 g Wasser
- 5 g Salz
Avocado-Thunfisch-Salat
- 1 Gurke der Länge nach halbiert
- 250 g Thunfisch in Öl, in der Dose oder Salzlake, abgetropft
- 1 Avocado gewürfelt (ca. 2-3 cm)
- 30 - 40 g Essig
- 30 g Olivenöl
- ¼ - ½ TL Salz
- ½ TL Pfeffer, frisch gemahlen
- 1 Prise Chilipulver
- 20 g Sonnenblumenkerne
- 3 EL Basilikumblätter, frisch
- 3 EL Minzeblättchen, frisch
- 1 TL Zitronenschale, gerieben
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 346 kcal / 1446 kJ
- Protein
- 22 g
- Yağ
- 23 g
- Karbonhidrat
- 16 g
- Lif
- 6 g
- Doymuş Yağ
- 3 g
- Sodyum
- 1048 mg