Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fillo
- 130 g di acqua + q.b.
- 280 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di aceto di vino bianco
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi
- 120 g di cipolla bianca, in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
-
1 - 2
pizzichi di aneto secco
veya 1 - 2 pizzichi di origano secco
Terminare la preparazione
- amido di mais (maizena) q.b. (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1050.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gattò di patate e spinaci
2 Std.
Coleslaw
10 dk
Contorno di patate americane speziate
45 Min
Insalata nizzarda
30 Min
Sformato tricolore
1 Std. 30 Min
Tramezzino di segale con avocado e uova
3 Std. 30 Min
Croque Madame
3 Std. 30 Min
Bowl con falafel e verdure
30 Min
Samosas di melanzane e lenticchie con salsa allo yogurt e menta
1 Std.
Rösti alla bernese con Affettatutto Bimby®
40 dk
Lasagna vegetariana
2 Std.
Torta di riso cacio e pepe
1 Std. 30 Min