Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pasta fillo
- 130 g di acqua + q.b.
- 280 g di farina tipo 0
- 1 cucchiaino di sale
- 10 g di olio extravergine di oliva + q.b.
- 15 g di aceto di vino bianco
Ripieno
- 500 g di acqua
- 500 g di spinaci freschi
- 120 g di cipolla bianca, in quarti
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 200 g di Feta (formaggio greco) a pezzi
- 2 uova
- 1 pizzico di sale
- 2 pizzichi di pepe nero macinato
- 1 pizzico di noce moscata grattugiata
-
1 - 2
pizzichi di aneto secco
veya 1 - 2 pizzichi di origano secco
Terminare la preparazione
- amido di mais (maizena) q.b. (isteğe bağlı)
- 1 cucchiaio di semi di sesamo (isteğe bağlı)
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porzione
- Kalori
- 1444 kJ / 345 kcal
- Protein
- 16 g
- Karbonhidrat
- 40 g
- Yağ
- 14.5 g
- Doymuş Yağ
- 1.4 g
- Lif
- 3.4 g
- Sodyum
- 1050.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Kibbeh con salsa allo yogurt
1h
Quiche ai peperoni e pomodori
1 Std. 30 Min
Fajitas con pollo e funghi (TM6)
1h
Biscotti con semi di girasole
1h
Korean beef bulgogi (TM6)
1 Std. 30 Min
Mini strüdel salati al porro e salmone
1h 20min
Zighinì (Stufato di manzo)
50min
Torta di spinaci greca
1h 20min
Torta salata funghi e patate
1 Std. 30 Min
Tortilla saporita
45min
Polpette di peperoni
1h
Lasagne di verza
2h 30min