Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g de vermicelles de riz
- 20 g d'huile végétale
- 200 g d'oignons
- 1 piment rouge frais, et un peu pour la garniture
- 80 - 90 g de pâte de curry rouge, (voir « Conseil(s) »)
- 150 g de poireau
- 150 g de chair de potiron
- 50 g champignon shiitaké frais
- 600 g d'eau
- 2 c. à soupe de sauce de poisson (nuoc-mâm)
- 200 g d'huile de friture
- 250 g de lait de coco
- 2 magrets de canard avec la peau
- 1 pincée de sel
- 1 pincée de poivre moulu
- fleur comestible
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 1905.4 kJ / 455.4 kcal
- Protein
- 24.3 g
- Karbonhidrat
- 41.2 g
- Yağ
- 19 g
- Doymuş Yağ
- 10.8 g
- Lif
- 5 g
- Sodyum
- 1086.3 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Porc au caramel honh shao et poêlée de chou
1hod. 45min
Bœuf sauté aux légumes croquants
50 Min
Poulet braisé sauce pimentée sucrée 🌶️
8 Std.
Bœuf mijoté aux champignons
5hod. 20min
Japchae
50 Min
Ravioli au porc haché et bouillon
40 min
Txilindron d'agneau
1 godz. 15 min
Travers de porc sauce au café
40 min
Makis de printemps mangue et avocat
45 min
Polenta aux crevettes de l'Etat de Géorgie
40 min
Cassoulet toulousain
1 Std. 40 Min
Soupe pho aux restes de poulet
2 Std. 55 Min