![Sable choux with lime ganache Sable choux with lime ganache](https://assets.tmecosys.com/image/upload/t_web767x639/img/recipe/ras/Assets/58bab2a6-9b03-4701-b0ce-cc6832586bf1/Derivates/f6c68ccc-c94b-418b-b00f-249e4419d44e.jpg)
Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lime ganache
- 2 titanium strength gelatine leaves (10 g)
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, finely chopped
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly
- icing sugar, to dust
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 664.4 kJ / 158.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 29.3 mg
Alternatif tarifler
Choux pastry
2 Std.
Traditional crème brûlée
25h
Salted caramel sauce
40min
Polish doughnuts
2h 30min
Chilli Oil
1h 25min
Pineapple carpaccio and strawberry sorbet (Thermomix® Cutter, TM6)
20 Min
Air Katira (Katira Drink)
10 Min
Antonio Bachour: Chocolate Caramel Pudding Tarts (Metric)
6sa 10 dk
Antonio Bachour: Chocolate Passion Fruit Bonbons (Metric)
17 godz. 20 min
Key Lime Madeleines
2 godz. 35 min
Duchess potatoes
1 Std. 10 Min
Paris–Brest with praline cream
26 Std.