Cihazlar ve Aksesuarlar
Sable choux with lime ganache
Hazırlık 30 dk
Toplam 26sa
30 portions
Malzemeler
Lime ganache
-
titanium strength gelatine leaves (10 g)2
-
cold water to soak
-
thickened cream380 g
-
freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)80 g
-
white chocolate finely chopped110 g
Sable biscuit
-
unsalted butter cut into pieces130 g
-
caster sugar50 g
-
brown sugar50 g
-
plain flour200 g
Choux pastry
-
milk60 g
-
water50 g
-
unsalted butter cut into pieces50 g
-
salt1 pinch
-
caster sugar¼ tsp
-
plain flour90 g
-
eggs lightly beaten3
Assembly
-
icing sugar to dust
Zorluk
ileri seviye
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
29.3 mg
Protein
1.9 g
Kalori
664.4 kJ /
158.2 kcal
Yağ
10.9 g
Lif
0.3 g
Doymuş Yağ
7 g
Karbonhidrat
13.5 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Thermomix creating something incredible
92 Tarif
Avustralya ve Yeni Zelanda
Avustralya ve Yeni Zelanda
Bunları da beğenebilirsiniz...
Flourless Chocolate Coffin Cake
Değerlendirme yok
Antonio Bachour: White Chocolate Raspberry Almond Cake (Metric)
14sa 30 dk
"To die for" mini pavlovas (TM6)
2sa 40 dk
Choux pastry
1sa
Crème pâtissière
15 dk
Crème Pâtissière
15 dk
Crème caramels
7sa 45 dk
Crunchy caramel popcorn
2sa 15 dk
Choux Pastry
2sa
Crème Pâtissière
15 dk
Bahulu Gulung (Malay Roll Cake)
1sa
Panna cotta
6sa 15 dk