Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Lime ganache
- 2 titanium strength gelatine leaves (10 g)
- cold water, to soak
- 380 g thickened cream
- 80 g freshly squeezed lime juice (approx. 4 limes)
- 110 g white chocolate, finely chopped
Sable biscuit
- 130 g unsalted butter, cut into pieces
- 50 g caster sugar
- 50 g brown sugar
- 200 g plain flour
Choux pastry
- 60 g milk
- 50 g water
- 50 g unsalted butter, cut into pieces
- 1 pinch salt
- ¼ tsp caster sugar
- 90 g plain flour
- 3 eggs, lightly beaten
Assembly
- icing sugar, to dust
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 664.4 kJ / 158.2 kcal
- Protein
- 1.9 g
- Karbonhidrat
- 13.5 g
- Yağ
- 10.9 g
- Doymuş Yağ
- 7 g
- Lif
- 0.3 g
- Sodyum
- 29.3 mg
Alternatif tarifler
Tempered chocolate
40min
Choux pastry
2h
Magnolia Kitchen caramel ganache
4hod. 40min
Caramel syrup
25min
Vanilla Syrup
40min
Sarsi Cordial
50min
Orange Caramel Choux Puffs
1h 20min
Caramel chocolate mousse cake (TM6, Kirsten Tibballs)
28sa
Crème pâtissière
15 min
Dani Valent's Basque cheesecake
2 Std. 10 Min
Magnolia Kitchen signature brioche doughnuts
4h 30min
Salted caramel sauce
40min