Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 200 g de lait
- 15 g de levure boulangère fraîche
- 500 g de farine de blé, type 55
- 2 c. à soupe de cannelle en poudre
- 1 pincée de sel
- 30 g de sucre en poudre
- 4 jaunes d'œufs
- 125 g de beurre demi-sel, ramolli
- 1 c. à soupe d'eau de fleur d'oranger
- farine de blé, pour fariner
- farine de blé, pour le plan de travail
- 30 g de sucre glace
- 10 g d'eau
- Besin Değeri
- şuna göre 1 part
- Kalori
- 2326.7 kJ / 556.1 kcal
- Protein
- 12.5 g
- Karbonhidrat
- 78.8 g
- Yağ
- 21.5 g
- Doymuş Yağ
- 12.5 g
- Lif
- 4.3 g
- Sodyum
- 183.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Spritz au chocolat
50 min
Brioche tressée
14h 40min
Hot cross buns, brioches de Pâques
3 godz. 20 min
Pain de mie vapeur sans croûte
3 godz. 10 min
Petits pains façon bretzel
2sa
Gâteau roulé au café
2 godz. 30 min
Pain cocotte
2 godz. 20 min
Tiramisu potimarron, chocolat
1h 15 min
Crackers multicéréales
3sa
Julekake (brioche norvégienne)
2 godz. 50 min
Pain au lait roulé fourré à la crème de pommes et de noix
1h 50 min
Rolls au crémeux citron
2h 45 min