Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 50 g queijo Emmental
- 20 g sobras de pão
- 2 dente de alho
- 2 c. chá de orégãos
- 50 g azeite
- 1500 g água
- 1 c. chá de sal
- 400 g massa tipo penne
- 200 g feijão-verde
- 150 g cebola cortada em pedaços
- 500 g tomate em pedaços
- 10 g coentros
- 1 pitada de pimenta
- 100 g queijo feta
- 250 g atum em lata escorrido
- Besin Değeri
- şuna göre 1 dose
- Kalori
- 2220.9 kJ / 530.8 kcal
- Protein
- 27.7 g
- Karbonhidrat
- 62 g
- Yağ
- 19.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Empadão de atum
1h 10min
Massa com atum e brócolos no forno
30min
Tortilha de atum no forno
1h 30min
Arroz de atum com espinafres e feijão
25min
Penne com atum
30min
Penne de atum com manjericão
35min
Massa com espinafres e fiambre no forno
40min
Lasanha de atum
1h
Esparguete com atum e molho arrabiata
40min
Guisado de grão e linguiça com ovos
50min
Massa com bacon, ervilhas e manjericão
40min
Massa gratinada com alheira e cogumelos
1h 5min