Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Knusperhaube
- 40 g Parmesan, in Stücken
- 1 Zitrone, unbehandelt, Schale abgerieben, und 20 g Saft ausgepresst
- 2 Knoblauchzehen
- 20 g frischer Blattspinat, grob zerkleinert
-
100
g Butter, weich, in Stücken
veya 100 g Kräuterbutter, weich, in Stücken -
50
g Panko
veya 50 g Paniermehl - ½ TL Salz
- 3 Prisen Pfeffer
Schlemmerfilet und Fertigstellung
-
600
g Seelachsfilets, frisch
veya 600 g Seelachsfilets, TK, aufgetaut (siehe Tipp) - Salz zum Würzen
- Pfeffer zum Würzen
- Besin Değeri
- şuna göre 1 Portion
- Kalori
- 1517 kJ / 363 kcal
- Protein
- 30 g
- Karbonhidrat
- 7 g
- Yağ
- 24 g
- Doymuş Yağ
- 15 g
- Lif
- 0.8 g
- Sodyum
- 820 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gebratene Mie-Nudeln mit Gemüse
30min
Spanisches Risotto
1h
Kabeljau mit Minze und Linsenstampf
45min
Rindersteaks mit Tomaten-Salsa und Pimientos
50min
Mairübchen-Möhren-Lasagne
2h 15min
Puten-Gemüse-Gyros
30min
Kabeljau mit Senfsauce, Petersilienwurzelcreme und Brokkoli
1h
Tomaten-Kabeljau en papillote mit Reis
1h
Pastitsio
1 Std. 30 Min
Schlemmerfilet à la Bordelaise
35min
Lachs-Curry
25 min
Hackbraten mit Pinienkern-Kräuter-Kruste und Gemüsesauce
1h