Schlemmerfilet unter der Knusperhaube

Schlemmerfilet unter der Knusperhaube

4.7 146 değerlendirme
Hazırlık 15 dk
Toplam 45 dk
4 Portionen

Malzemeler

Knusperhaube
  • Parmesan in Stücken
    40 g
  • Zitrone, unbehandelt Schale abgerieben, und 20 g Saft ausgepresst
    1
  • Knoblauchzehen
    2
  • frischer Blattspinat grob zerkleinert
    20 g
  • Butter weich, in Stücken
    100 g
    100 g Kräuterbutter, weich, in Stücken
  • Panko
    50 g
    50 g Paniermehl
  • Salz
    ½ TL
  • Pfeffer
    3 Prisen
Schlemmerfilet und Fertigstellung
  • Seelachsfilets frisch
    600 g
    600 g Seelachsfilets, TK, aufgetaut (siehe Tipp)
  • Salz zum Würzen
  • Pfeffer zum Würzen

Zorluk

kolay


Besin Değeri şuna göre 1 Portion

Sodyum 820 mg
Protein 30 g
Kalori 1517 kJ / 363 kcal
Yağ 24 g
Lif 0.8 g
Doymuş Yağ 15 g
Karbonhidrat 7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...