Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 100 g di prugne secche denocciolate
- 30 g di uvetta
- 30 g di gherigli di noci
- 50 g di mandorle pelate
- 50 g di zucchero
- 150 g di farina di mais tipo fioretto
- 20 g di olio extravergine di oliva
- 100 g di acqua calda (non bollente)
- zucchero a velo, a piacere
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pezzo
- Kalori
- 362 kJ / 87 kcal
- Protein
- 1.6 g
- Karbonhidrat
- 12.7 g
- Yağ
- 3.6 g
- Doymuş Yağ
- 0.3 g
- Lif
- 1.1 g
- Sodyum
- 1.8 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gnocchi alla romana alle erbette
1 Std. 30 Min
Cracker al farro
2 Std.
Pasta fresca con farina di ceci (senza glutine, senza zucchero)
1h 10min
Bostrengo
1 Std. 30 Min
Focaccia alla curcuma
3 godz. 30 min
Frittelle di cavolo nero
30 Min
Cantuccini pistacchio, pomodori secchi e olive
40 Min
Schiacciatina zucca e carote
45 Min
Focaccia millebolle
28h
Biscotti integrali di frutta secca
2 Std.
Farinata al rosmarino
1 Std. 30 Min
Risotto cavolo cappuccio viola e Gorgonzola
35 Min