Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 30 g Parmesan cheese
- 60 g Gruyère cheese
- ½ tsp Italian seasoning
- 9 shrimp, raw, peeled, deveined, large
- paprika, to season, to taste
- salt, to season, to taste
- black pepper, ground, to season, to taste
Sauce
- 170 g onions, cut into pieces
- 170 g plum tomatoes, type Roma, cut into wedges
- 115 g red bell peppers, cut into pieces
- 2 garlic cloves
- 15 g extra virgin olive oil
- ½ tsp salt
- ½ tsp paprika
Polenta
- 825 g water, divided
- 255 g whole milk, divided
- 100 g polenta meal (any type)
- ½ tsp salt
- non-stick spray oil
- 60 g unsalted butter, cut into pieces
- 255 g arugula, to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 673.6 kJ / 161 kcal
- Protein
- 6.6 g
- Karbonhidrat
- 7.6 g
- Yağ
- 11.9 g
- Doymuş Yağ
- 6.1 g
- Lif
- 1.4 g
- Sodyum
- 435.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Gazpacho
1h 15min
Chicken Meatball Soup with Chickpeas
45 min
Heirloom Tomato Gazpacho
1h 10 min
Cream Cheese Spread with Radishes
5 Min
Allergen Free Chocolate Dipped Fruit
45 min
Arroz con leche (Rice Pudding)
3 godz.
Pear and Blue Cheese Salad with Hazelnuts
Değerlendirme yok
Gazpacho
1h 15min
Sautéing Red Pepper with Onions
Değerlendirme yok
Yucatan Style Sopa de Lima
40min
Cacio e Pepe
30 min
Parmesan Risotto (TM6 Metric)
30 min