Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
-
500
g ekmek unu
veya 540 g un - 1 tk şeker (isteğe bağlı)
- 1 ½ - 1 ¾ tk tuz, damak tadına göre
- 20 g taze maya, ufalanmış
- 35 g zeytinyağı, ekstra 8-9 yk zeytinyağı (tepsiye,hamura ve ekmeğe sürmek için)
- 350 g su, oda sıcaklığında
- 350 g kiraz domates, ikiye bölünmüş
- 2 yk taze biberiye, doğranmış
- 3 - 4 tutam deniz tuzu, yaprak, ufalanmış
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 716 kJ / 171 kcal
- Protein
- 5.6 g
- Karbonhidrat
- 29.5 g
- Yağ
- 3.4 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hurmalı Yulaf Lapası
15 Min
Ispanak ve Peynir Dolgulu Köfte
1h 15min
Armutlu Yulaf Lapası (Porridge)
30min
Tavuk Nugget
30min
Ketojenik Krakerler
1h
Çilekli Salata Sosu
5 Min
Mantar Ezmesi
1h 40min
Sweet Chili Sos
25min
Biber Soslu Hindi Köftesi
55min
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1h
Surimi ve Krem Peynirli Sushi
1h 20min
Lahmacun (Bol Sebzeli ve Sarımsaklı)
1h