Glutenvrije quiche Lorraine

Glutenvrije quiche Lorraine

Değerlendirme yok
Hazırlık 30 dk
Toplam 1sa 30 dk
8 sneetjes

Malzemeler

Deeg
  • Gruyère kaas in stukken gesneden
    50 g
  • boter, ongezouten of gezouten (van koemelk) in blokjes gesneden (1-2 cm) en vervolgens 30 minuten ingevroren, plus extra voor het invetten
    75 g
  • glutenvrij witte bloem plus extra om te bestrooien
    100 g
  • maïszetmeel
    50 g
  • koud water
    50 g
  • zout
    1 tl
Vulling
  • spek in blokjes
    150 g
  • eieren
    4
  • melk
    50 g
  • room, min. 30% vet
    100 g
  • zout
    ¼ tl
  • gemalen peper
    2 snuifjes

Zorluk

orta


Besin Değeri şuna göre 1 sneetje

Sodyum 575.7 mg
Protein 9.5 g
Kalori 1320.2 kJ / 315.5 kcal
Yağ 24.8 g
Lif 1.6 g
Doymuş Yağ 12.3 g
Karbonhidrat 14.7 g

Gördüklerinizi beğendiniz mi?

Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!

30 günlük ücretsiz denememize kaydolun ve Cookidoo® dünyasını keşfedin. Hiçbir koşul yok.

Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgi


Bunları da beğenebilirsiniz...