Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2 tsp gingelly oil
- 1 tsp mustard seeds
- 1 tsp urad dhall
- 1 tsp chana dhal, soaked for 20 minutes, drained
- 2 sprigs curry leaves, deveined
- ½ tsp ground turmeric
- 1 pinch asafoetida
- 1 tsp salt, adjust to taste
- 20 g roasted peanuts, with skin, plus extra for garnishing
- 20 g roasted cashew nuts, without skin, plus extra for garnishing
- 450 g cooked rice (type Basmathi) (see tip)
-
60
g lime juice
veya lemon juice
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 671 kJ / 160 kcal
- Protein
- 4 g
- Karbonhidrat
- 22 g
- Yağ
- 7 g
- Doymuş Yağ
- 1 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 610 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Ginger Garlic Paste
10 Min
Prawn Biryani
1h 15min
Moong Dhall (Green Peas Dhall)
40 Min
Ghee Roasted Chicken
1h 15min
Idli
15 godz. 40 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Chana magaj
2 Std. 30 Min
Traditional mint tea
25min
Vegetable Sambar
35 Min
Paneer tikka
40 Min
Carrot halwa
1h 5min
Coriander chilli chutney
5 Min