Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Piri Piri Sauce
- 3 garlic cloves
- 4 fresh Fresno chilies, stems removed, halved
- 2 - 4 dried 'chile de árbol' chilies, to taste
- ½ tsp smoked paprika
- 1 tsp coarse salt
- ½ tsp dried oregano
- 3 ½ oz extra virgin olive oil
- 1 ½ oz red wine vinegar
- 53 oz whole chicken, spatchcocked (see Tip)
Vegetable Salad and Grilling
- 16 oz mixed vegetables (e.g. broccoli, carrots, red bell pepper), in pieces (2 in.)
- 3 ½ oz mayonnaise
- ¼ tsp salt, to taste
- ¼ tsp ground black pepper
- 1 ½ tbsp Dijon mustard
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 3665 kJ / 876 kcal
- Protein
- 65 g
- Karbonhidrat
- 11 g
- Yağ
- 63 g
- Doymuş Yağ
- 13 g
- Lif
- 4 g
- Sodyum
- 904 mg
Alternatif tarifler
Salmon with Ginger Tomato Sauce
40 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Cucumber Yogurt Dressing
5min
Korean Beef Sauté
1 Std. 25 Min
Shrimp Sauté
25 min
Piri Piri Chicken with Chopped Vegetable Salad
7h 20min
Spicy tomato salsa (dakkous)
15min
Salmon kabsa
35 min
Shrimp in Garlic Sauce
25 min
Citrus-Glazed Salmon with Roasted Cauliflower Salad
1 Std.
Moroccan Zaalouk
1 godz. 5 min
Fragrant Chicken Curry
1 Std.