Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 21 oz skirt steak, cut into 2-3 pieces
- 5 oz red onions, cut into wedges
- 1 stalk celery, cut into pieces
- 4 garlic cloves, divided
- 1 dried bay leaf
- 4 tsp dried oregano, divided
- 2 tsp salt, divided
- ¼ tsp ground black pepper
- 45 oz water
- 4 oz red onions, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz green bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 4 oz red bell peppers, cut into strips (¼ in.)
- 1 tsp paprika
- ½ oz olive oil
- 10 ½ oz tomato sauce
- fresh cilantro leaves, to garnish
- cooked rice, to serve (see Tip)
- lime, cut into wedges to serve
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 822.5 kJ / 196.6 kcal
- Protein
- 23.2 g
- Karbonhidrat
- 10.5 g
- Yağ
- 7.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.4 g
- Lif
- 2.9 g
- Sodyum
- 1109.6 mg
Alternatif tarifler
Meat Sauce
1 godz. 45 min
Picadillo a la Habanera (Ground Beef)
1h
Cilantro Lime Jasmine Rice
35min
Steak au Poivre
20min
Frijoles negros (Cuban-Style Black Beans)
5 Std. 20 Min
Creole Style Jambalaya
1h 10min
Crema de Malanga (Creamy Malanga Soup)
35min
Peruvian Steak Bowl with Aji Verde
1h
Arroz con Pollo a la Chorrea (Chicken and Rice)
45min
Arroz con Leche Cubano (Rice Pudding)
1h 5min
Fricase de Pollo (Chicken Fricassee)
5h 5min
Sopa de Pollo (Chicken Soup)
45min