Cihazlar ve Aksesuarlar
Ratatouille Galette
Hazırlık 40 dk
Toplam 1sa 30 dk
4 portioner
Malzemeler
Smördeg
-
smör i bitar (1-2 cm), kyld150 g
-
vetemjöl plus extra för mjölning300 g
-
vatten kall, plus extra till deg90 g
-
salt½ tesked
Topping
-
zucchini oskalade, ändarna borttagna (2-3 zucchinis)350 g
-
plommontomater hel (se tips)350 g
-
torkade tomater avrunnen (1 burk med 250 ml)190 g
-
vatten30 g
-
färsk gräslök klippt med sax (1 påse)10 g
-
salt plus extra för smaksättning½ tesked
-
vetemjöl för mjölning
-
nymalen svartpeppar1 nypa
-
riven parmesanost60 g
-
mjölk för glasering
-
färska basilikablad10
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 1 portion
Sodyum
622 mg
Protein
17 g
Kalori
3572 kJ /
856 kcal
Yağ
59 g
Lif
5 g
Doymuş Yağ
23 g
Karbonhidrat
61 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
TM Grunder - Thermomix® Skärare (TM6)
20 Tarif
Uluslararası
Uluslararası
Bunları da beğenebilirsiniz...
15-minuters nudlar
Değerlendirme yok
Champinjon- & spenatpaj
50 dk
Speltsallad med rostad sötpotatis och broccoli
Değerlendirme yok
Pastasallad med grönkålspesto
50 dk
Paj med spenat, tomat och getost
Değerlendirme yok
Grönsaksragu med pasta
45 dk
Höstpasta
Değerlendirme yok
Böngryta med grönsaker
Değerlendirme yok
Vegansk bönburgare
1sa 20 dk
Kronärtkocks- och blomkålsgratäng
Değerlendirme yok
Paneer tikka pizza
Değerlendirme yok
Paneer Makhani
1sa