Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 2 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 2 dal fesleğen, taze, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra fesleğen yaprağı
- 100 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 475 g su
-
80
g beyaz şarap
veya 80 g su - 250 g krema, en az %30 yağ içeren
- ¾ tk tuz
- ¾ - 1 tk pul biber
- 450 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (2.5-3 cm)
- 250 g makarna, kurutulmuş, penne cinsi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 585 mg
Alternatif tarifler
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min
Ton Balıklı Sebze Noodle
Değerlendirme yok
Biberli Tavuk Şiş ve Pirinç Pilavı
1 Std. 5 Min
Kore Usulü Kızarmış Tavuk
4 Std.
Somonlu ve Çin Lahanalı Somon Salatası
Değerlendirme yok
Fırında Chermoula Soslu Sebzeli Çipura
1 Std.
Teriyaki Soslu Somon ve Sebzeler
50 min
Kremalı Mantar Soslu Patatesli Somon
50 min
Tavuk, Pırasa ve Ispanaklı Risotto
30 min
Kremalı sebzeli tavuk
50 min
Ton Balıklı Makarna
1 Std.
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 min