Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 2 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 2 dal fesleğen, taze, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra fesleğen yaprağı
- 100 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 475 g su
-
80
g beyaz şarap
veya 80 g su - 250 g krema, en az %30 yağ içeren
- ¾ tk tuz
- ¾ - 1 tk pul biber
- 450 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (2.5-3 cm)
- 250 g makarna, kurutulmuş, penne cinsi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 585 mg
Alternatif tarifler
Labne peynirli ve mantarlı penne
45 min
Etli Fajita
40 min
Somonlu ve Ispanaklı Arpa Şehriye
40 min
Vejetaryen Pizza
Değerlendirme yok
Sebzeli Vejetaryen Pilavı (kremamsı kıvamlı)
25 min
Fesleğenli Levrek, Patates Salatası ve Limonlu Kek
45 min
Çikolatalı Fondan
40 min
Somonlu Sebzeli Makarna
35 min
Kremalı Mantar Soslu Hindi ve Spaetzle
45 min
Kremalı sebzeli tavuk
50 min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1h 25 min
Köri Soslu Kızarmış Çıtır Tavuk ve Pilav (Chicken Katsu Curry)
1 Std. 40 Min