Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 70 g soğan, ikiye bölünmüş
- 2 diş sarımsak
- 2 dal maydanoz, sadece yaprakları
- 2 dal fesleğen, taze, sadece yaprakları, servis etmek için ekstra fesleğen yaprağı
- 100 g kurutulmuş domates, yağ içinde, yağı süzülmüş
- 30 g tereyağı, parçalara bölünmüş
- 475 g su
-
80
g beyaz şarap
veya 80 g su - 250 g krema, en az %30 yağ içeren
- ¾ tk tuz
- ¾ - 1 tk pul biber
- 450 g tavuk göğsü fileto, derisiz, küp küp kesilmiş (2.5-3 cm)
- 250 g makarna, kurutulmuş, penne cinsi
- Besin Değeri
- şuna göre 1 porsiyon
- Kalori
- 3046.6 kJ / 728.2 kcal
- Protein
- 38.8 g
- Karbonhidrat
- 65.4 g
- Yağ
- 33.9 g
- Doymuş Yağ
- 19.2 g
- Lif
- 5.6 g
- Sodyum
- 585 mg
Alternatif tarifler
Labne peynirli ve mantarlı penne
45min
Köpüklü Lavantalı Limonata
1 Std. 10 Min
Buharda Patlıcanlı ve Ricottalı Lazanya
1 Std. 25 Min
Tavuk, Mantar ve Yeşil Fasülyeli Makarna
40min
Tavuklu ve Pestolu Tagliatelle
1 Std. 5 Min
Papatyalı Limonata
15 Min
Wellington Usulü Bonfile ve Kırmızı Şarap Sosu
Değerlendirme yok
Kurutulmuş Domates Pesto Dolgulu Tavuk Göğsü
50 Min
İtalyan Salata Sosu
5 Min
Havuç ve Portakallı Kek
1 Std. 40 Min
Fırında Tavuk Baget ve Coleslaw
45min
Bulgurlu Soğuk Çorba
20 Min