Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 5080.8 kJ / 1214.3 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 240 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1787.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min
Haşlanmış Karabuğday
25min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Porçini Mantarlı Tagliatelle
1h
Köri, Kuzu Üzüm ve Mayonezli Tavuk Ezmesi ( Coronation Chicken)
45min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Haşlanmış Makarna
25min
Sebzeli Karides
40min
Buharda pişmiş balık filetoları
25min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1 Std. 15 Min
Çırpılmış Yumurta
10min