Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 5080.8 kJ / 1214.3 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 240 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1787.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 Min
Hint Usulü Çay
10 min
Taze Otlu Hamura Sarılı Levrek ve Basmati Pilavı
2h 30min
Biberiyeli Soğanlı Marinasyon
10 min
Naneli Bezelye Çorbası
35 Min
Haşlanmış Karabuğday
25 Min
Sotelenmiş Kabak (300 g)
15 min
Yulaf Sütü
25 Min
Küpler Halinde Bal Kabağı Püresi
45min
Yasemin Pirinci Pilavı
35 Min
Baharatlı ve Yer Fıstıklı Tavuk, Basmati Pilavı
1 godz. 25 min
Çırpılmış Yumurta
10 min