Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Pilav
- 300 g pirinç, basmati cinsi
- 700 g su, oda sıcaklığında
- ¾ tk tuz (bk. Öneriler)
- Besin Değeri
- şuna göre 4 porsiyon
- Kalori
- 5080.8 kJ / 1214.3 kcal
- Protein
- 21.3 g
- Karbonhidrat
- 240 g
- Yağ
- 15.5 g
- Doymuş Yağ
- 2.5 g
- Lif
- 3.9 g
- Sodyum
- 1787.4 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Haşlanmış Pirinç
25min
Sweet Chili Sos
25min
Kremalı Pancar Çorbası
45min
Taze Domatesli Kabak Çorbası
40min
Defne Yaprağı, Tarçın, Anason ve Limonlu Bitki Çayı
10min
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40min
Zencefilli Acı Biberli Salata Sosu
5min
Havuçlu Pancar Salatası
10min
Dondurulmuş, Buharda Pişmiş Sebze Püreleri (Yeşil Fasulye, Bal Kabağı, Pancar)
Değerlendirme yok
Yasemin Pirinci Pilavı
35min
Mercimekli Soğanlı Basmati Pilavı
1h 15min
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40min