Cihazlar ve Aksesuarlar
Basmati Pilavı
Hazırlık 20 dk
Toplam 1sa
4 porsiyon
Malzemeler
Pilav
-
pirinç, basmati cinsi300 g
-
su oda sıcaklığında700 g
-
zeytinyağı1 yk
-
tuz (bk. Öneriler)¾ tk
Zorluk
orta
Besin Değeri şuna göre 4 porsiyon
Sodyum
1787.4 mg
Protein
21.3 g
Kalori
5080.8 kJ /
1214.3 kcal
Yağ
15.5 g
Lif
3.9 g
Doymuş Yağ
2.5 g
Karbonhidrat
240 g
Gördüklerinizi beğendiniz mi?
Bu tarif ve 100 000'den fazla tarif sizi bekliyor!
Ücretsiz kaydol Daha fazla bilgiAyrıca öne çıkanlar
Çorba ve Pilavlar
25 Tarif
Türkiye
Türkiye
Bunları da beğenebilirsiniz...
Karayip Yahnisi ve Buharda Pirinç Pilavı
9sa 15 dk
Provencal Baharatlı Şeftalili Tavuk ve Basmati Pilavı
1sa
Yasemin Pirinci Pilavı
35 dk
Ghee
30 dk
Haşlanmış Pirinç
25 dk
Tatlı Ekşi Soslu Tavuk ve Limonlu Basmati Pilavı
1sa
Keten Tohumlu ve Susamlı Pratik Ekmek
1sa 35 dk
Sweet Chili Sos
25 dk
Badem Sütü
6sa 10 dk
Pirinç Pilavı (Osmancık Pirinci ile)
40 dk
Pirinç Pilavı (Baldo Pirinç ile)
40 dk
Bol Çekirdekli Çavdar Ekmeği (Düşük Glisemik İndeksli)
1sa 50 dk