Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
- 2270 g beef brisket, first or second cut
- salt, to season
- black pepper, ground, to season
- 2 tbsp vegetable oil
- 1 carrot (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 celery stalk (approx. 113 g), cut into pieces (5 cm/2 in.)
- 1 onion (approx. 340 g), cut into pieces
- 790 g water, divided
- 4 tsp beef stock paste, divided
- 60 g brown sugar
- 15 g Worcestershire sauce
-
60
g balsamic vinegar
veya 60 g red wine vinegar - 45 g tomato paste
- 30 g tamari sauce
- 1 tsp paprika
- 1 tsp garlic powder
- ¼ tsp dried red chilli flakes
- parsley, fresh, to garnish
- Besin Değeri
- şuna göre 1 portion
- Kalori
- 2782 kJ / 665 kcal
- Protein
- 54 g
- Karbonhidrat
- 13 g
- Yağ
- 42 g
- Doymuş Yağ
- 16 g
- Lif
- 1 g
- Sodyum
- 696 mg
Alternatif tarifler
Meatloaf
1h 20 min
Baby Back Ribs with Stout Beer BBQ Sauce
3 Std. 15 Min
French onion soup (Soupe à l’oignon)
1h
Chewy Cacao Amaretti Cookie Kisses
1h 25 min
Roast Lamb with Vegetables and Mint Sauce
2h
Sweet Cucumber Pickles
48 Std. 20 Min
Barbecued pork ribs
28j 10 menit
Creamed pāua soup
1h
Hearty seafood chowder
45 min
Mushroom and Sausage Stew with Barley
45 min
Prawn bisque with lemon myrtle (TM6, Andrew Fielke)
55 min
Roast Chicken with Vegetables
1h 10 min