Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Filete de res sous vide
- 1000 g de filete de res, en caña
- ½ cdita de sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- 6 hojas de laurel frescas
-
1500
g de agua, aprox. (la necesaria para
sumergir la bolsa) - 2200 g de agua, verifique que la bolsa está cubierta de agua y no pase del máximo 2200 g
- 30 g de vinagre
Para servir
- 15 g de alcaparras, drenadas
- 15 g de salsa Inglesa
- 15 g de jugo de limón recién exprimido
- 15 g de salsa de soya
- ½ cdita sal
- ¾ cdita de pimienta negra molida
- Besin Değeri
- şuna göre 6 porciones
- Kalori
- 9181.5 kJ / 2194.4 kcal
- Protein
- 201.4 g
- Karbonhidrat
- 11.1 g
- Yağ
- 143.7 g
- Doymuş Yağ
- 58.2 g
- Lif
- 2.7 g
- Sodyum
- 4309.2 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Salsa martajada
50 min
Sal de jamaica
1h
Birria de res estilo Jalisco
1 godz. 45 min
Mojito negro
10min
Demogrupal
1h
Agua de horchata
15 Min
Langosta asada rellena
45 min
Dip de Ostiones ahumados
30 min
Chicharrón prensado en salsa de chile guajillo
25 min
Ensalada de pera y queso azul con avellanas
15 Min
Cowboy
50 min
Agua fresca de lima y epazote
5min