Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
La pâte d'amande
- 150 g d'amandes fraîches
- 150 g de sucre glace
- 1 blanc d'œuf
- 2 gouttes d'arôme d'amande amère
- 1 pointe de couteau de colorant alimentaire (n'importe quelle couleur)
- 150 g de cerneaux de noix
Le bain-marie
- 1000 g d'eau
Le caramel
- 300 g de sucre en poudre
- 1030 g d'eau
- 20 g de jus de citron
- 1 c. à soupe de vinaigre
- Besin Değeri
- şuna göre 1 pièce
- Kalori
- 673.2 kJ / 161.1 kcal
- Protein
- 2.8 g
- Karbonhidrat
- 17.6 g
- Yağ
- 8.9 g
- Lif
- 1.2 g
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Hallot
4h
Génoise
1h 50 min.
Cake aux fruits confits
4h
Amaretti aux abricots
30min
Profiteroles au caramel
13 Std.
Pavlova à la grenade
3 Std.
Biscuits aux épices et à l'orange
50min
Confiture de pommes cuites pour les provisions
1h 15min
Couronne des rois espagnole
3 Std.
Fruits déguisés
45min
Petits fours aux amandes
30min
Pavlova végétalienne
3 Std.