Zorluk
Tariflerimizin çoğu kolaydır. Biraz daha fazla zaman ya da pişirme yeteneği gerektirenler orta veya ileri dereceli olarak sınıflandırılmıştır.
Hazırlama süresi
Bu yemeği hazırlamak için ihtiyacınız olan süre.
Toplam süre
Bu yemeği baştan sona hazırlamak için gereken süre: marine etme, fırınlama, soğutma vb. dahil
Servis miktarı
Bu, bu tarifin kaç kişilik olduğunu gösterir.
Malzemeler
Masa
- 25 g de levadura prensada fresca
- 30 g de leche
- 155 g de azúcar
- 500 g de harina de repostería
- 1 - 1 ½ cucharaditas de azúcar vainillado
- 1 pellizco de sal
- 100 g de mantequilla a temperatura ambiente
- 200 g de requesón
- 3 yemas de huevo
- 100 g de pasas
- 50 g de almendras crudas con piel
- 50 g de avellanas
- 50 g de nueces peladas
- 50 g de frutas confitadas variadas troceadas
- 10 g de ron (isteğe bağlı)
Montaje
- 120 g de mantequilla fundida
- 50 - 100 g de azúcar glas
- Besin Değeri
- şuna göre 1 rebanada/loncha/rodaja
- Kalori
- 890 kJ / 213 kcal
- Protein
- 3.8 g
- Karbonhidrat
- 27.3 g
- Yağ
- 10.4 g
- Doymuş Yağ
- 4.7 g
- Lif
- 1.2 g
- Sodyum
- 15.5 mg
Koleksiyonlarda
Alternatif tarifler
Granola de coco y almendra
45min
Pan de soda con yogur y miel
1h
Queso cremoso
15hod.
Tarta de maracuyá
1h 15min
Pan greñado art
3 godz. 30 min
Strudel de manzana, arándanos y pistachos con masa filo
45min
Kugelhopf alsaciano
4 godz.
Stollen
2u.
Cake especiado de frutos secos y ron
2 Std. 15 Min
Scones de suero de leche con queso fresco
6h 40min
Pan dulce navideño
1 godz. 40 min
Rollos de brioche salados
1 godz. 20 min